top of page

Zorgvrager

Ik heb zorg nodig

Heb jij, of heeft iemand in je omgeving zorg nodig? Dan ben je bij HealthFlex aan het juiste adres. Je kunt bij HealthFlex terecht voor alle soorten van zorgverlening. Van korte zorgmomenten tot 24-uurs zorg en van langdurige zorg tot palliatieve zorg.

 

Vaak weten mensen niet welke mogelijkheden er zijn en waar ze moeten beginnen in hun zoektocht naar passende zorg. Voorop staat dat ze de beste zorg zoeken voor zichzelf of naasten.

 

De zorgprofessionals van HealthFlex staan voor je klaar. Neem contact op en ervaar dat je in de meeste gevallen meer keuze hebt via HealthFlex dan wanneer je bij de regionale zorginstelling aanklopt.

Tijd en aandacht

voor jou

De zorgverleners die via HealthFlex werken, hebben bewust gekozen voor een baan als zelfstandige. Als zelfstandige hebben zij nog tijd voor hun cliënten en hoeven zij niet onder grote tijdsdruk te werken. De vraag “hoe vaak per week mag ik douchen?” bestaat dan ook niet voor deze zorgverleners. Zorg van HealthFlex is gebaseerd op de wensen van cliënten. 

Bij HealthFlex betaal je enkel het uurtarief van onze zorgprofessionals. Dat kan uit het Persoons Gebonden Budget (via je zorgverzekering of via de Wet Langdurige Zorg) maar ook particulier.

Zorgvrager

HealthFlex staat voor je klaar!

Heb je vragen over de zorg van HealthFlex? Neem dan contact op. HealthFlex helpt je met jouw zorgvraag. Bovendien verwijst HealthFlex je, indien nodig, kosteloos door naar de juiste instantie.

  • Health Flex facebook
  • Health Flex linkedin
bottom of page