top of page
  • Foto van schrijverHealthFlex

Toneelvereniging De Krottepoffers stelt mondmaskers beschikbaar aan HealthFlexZoals de meeste zorgverleners momenteel ervaren, is er een schrijnend tekort aan beschermingsmiddelen in de zorg. Vooral mondkapjes, om zichzelf en cliënten te kunnen beschermen tijdens de huidige coronacrisis, zijn zeer moeilijk verkrijgbaar.


Zorgverleners die werkzaamheden verrichten in loondienst, kunnen voor beschermingsmiddelen meestal terecht bij hun werkgever. Zelfstandig zorgverleners hebben deze mogelijkheid niet, waardoor het voor deze groep zorgverleners zeer moeilijk is om deze te bemachtigen.


Omdat HealthFlex zelfstandig zorgverleners graag extra bescherming wil bieden, zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden. Tijdens onze zoektocht kwamen wij uit bij Toneelvereniging De Krottepoffers uit Nederweert. Zij zijn afgelopen weekend, in samenwerking met Naaiatelier Maria van der Kruijs, begonnen met het maken van herbruikbare mondmaskers.


Vandaag heeft Bas Peeters van Toneelvereniging De Krottepoffers de eerste mondmaskers beschikbaar gesteld aan HealthFlex. Bij deze nogmaals hartelijk dank, deze zullen direct in gebruik genomen worden!


Nieuws

Health Flex
bottom of page