top of page
  • Foto van schrijverHealthFlex

Een nieuwe website voor zorgbemiddelaar HealthFlexVol trots presenteren wij u de nieuwe website van HealthFlex: een persoonlijk bureau dat zorg samenbrengt. Bij HealthFlex nemen we nog de tijd om aandachtig te luisteren. Tijd en aandacht is namelijk juist wat hard nodig is in de zorg. Op de nieuwe website staat het verhaal van Eva Gutjens, die lange tijd zelf werkzaam was als verpleegkundige. Vanuit de drive om zorg beter te organiseren voor zelfstandig zorgverleners, zorginstellingen en zorgvragers startte Eva HealthFlex. Benieuwd? Neem dan een kijkje op de nieuwe website.


HealthFlex laat zien dat zorg anders kan en brengt zelfstandige zorgverleners samen met mensen die zorg nodig hebben. Thuis of in een zorginstelling dat maakt niet uit. De professionals van HealthFlex hebben ruime ervaring in de zorg en door een deskundige begeleiding zijn zorgvragers verzekerd van de juiste zorg op het juiste moment. HealthFlex brengt zorg samen: van korte zorgmomenten tot 24-uurszorg en zowel langdurige als kortdurende zorg.

+ PERSOONLIJK

+ TRANSPARANT

+ DESKUNDIG


Op de nieuwe website vindt u het verhaal van Eva en heldere informatie over de diensten van HealthFlex. Bent u zelfstandig zorgverlener en op zoek naar werk? Kampt u met personeelstekorten in uw zorginstelling? Of heeft u of een naaste zorg nodig? We verwelkomen u graag bij HealthFlex.

Nieuws

Health Flex
bottom of page